Cursus Nagelstyliste Den Haag!

Start u cursus nagelstyliste

Den Haag
vandaag nog !

Een eigen bedrijf beginnen?

Na afloop van de cursus nagelstyliste Den Haag heb je de technieken van nagelstyling volledig in de vingers en ben je perfect voorbereid op het starten van je eigen nagelstudio. Van french manicure tot financiële administratie: na deze cursus weet je er alles van en ben je een stuk zelfverzekerder. Zo wordt je eigen nagelstudio zeker een succes!

Leerstof cursus nagelstyliste?

Tijdens de cursus nagelstyliste Den Haag leer je alles om professionele gel- en acrylnagels te maken en je eigen nagelstudio te starten. Door middel van heldere theorie en praktische oefeningen leer je stap voor stap verschillende technieken. Bovendien ontvang je een unieke dvd die al deze benodigde technieken en vaardigheden stap voor stap demonstreert. Verder leer je alles wat je moet weten om je eigen bedrijf te kunnen starten; van een financieel plan tot het opstellen van contracten.

Extra’s bij de cursus nagelstyliste:

Tijdens de cursus nagelstyliste Den Haag krijg je de volgende extra's:
- Gratis materialenpakket;
- Praktijkdag;
- Instructiefilms;
- Een les over manicure;
- Een les over gellak;
- Een les over nailart;
- Een les over naildesign.

Cursus Nagelstyliste Den Haag

Cursus Nagelstyliste Den Haag

Wij geven de cursus nagelstyliste Den Haag ook op lokatie Wil je een cursus volgen maar wil of kun je daar de deur niet voor uit.Voor de cursus nagelstyliste Den Haag, kunt een een pakket aanschaffen, dit is echter niet verplicht u kan ook oefenen met de producten die de docent mee neemt naar de cursus. Vraag informatie aan bij een onze docente's nagelstyling en laat u verrassen door de prijs !

Cursus Thuis Volgen

De voordelen van thuis een cursus, studie of cursus volgen liggen voor de hand: je bent geen reistijd kwijt, je kunt leren waar en wanneer je wilt. Ook kun je met de cursus starten wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor wie het volgen van een cursus wil combineren met bijvoorbeeld een gezin en een baan.